Ben je een kapper en wil je nu ook Permanente Make up leren ?

Ben jij een kapper met een passie voor schoonheid en detail, en ben je klaar om je horizon te verbreden met permanente make-up (PMU)? Bij Ombre Beauty by Akira hebben we precies wat je zoekt! We begrijpen de unieke uitdagingen en kansen die de overstap van haarstyling naar PMU met zich meebrengt. Daarom bieden we speciale begeleiding voor kappers zoals jij, die hun vakmanschap willen uitbreiden en hun aanbod voor klanten willen diversifiëren.

Ons opleidingsprogramma, geleid door Akira Nitsche, een vooraanstaande PMU-master in België, is ontworpen om jouw transitie zo soepel en Permanente Make-up Wenkbrauwen Antwerpen Belgie succesvol mogelijk te maken. We combineren theorie met praktische ervaring, en zorgen ervoor dat je vanaf dag één de vaardigheden ontwikkelt die essentieel zijn in de wereld van PMU. Of je nu interesse hebt in Ombre Brows, PMU lippen, of eyeliner, onze opleidingen zijn afgestemd op jouw behoeften als beginnende PMU-artiest.

Bij Ombre Beauty by Akira erkennen we de waarde van jouw achtergrond als kapper en bouwen we voort op de vaardigheden die je al bezit. Onze speciale begeleiding voor ‘overstappers’ zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt in de PMU-industrie. We bieden niet alleen flexibele betalingsmogelijkheden, maar ook een ondersteunende leeromgeving waarin je kunt groeien en bloeien.

Maak de overstap naar PMU met vertrouwen, ondersteund door de expertise en persoonlijke begeleiding van Akira Nitsche en het team van Ombre Beauty by Akira. Breid je repertoire uit, verrijk je carrière en bied je klanten iets nieuws en opwindends. Bij ons vind je de tools, de kennis en de steun om te slagen in de bloeiende wereld van permanente make-up. Laat dit het moment zijn waarop je je carrière naar een hoger niveau tilt!